Puheenjohtajan terveiset

11.4.2023

Heippa kaikille

Kevät on täällä töyhtöhyyppineen. Olettehan olleet ahkeria ja käyttäneet Jyty Kauhajoen antamia etuja esimerkiksi hyödyntäen uimahallia tai uimahallin kuntosalia? No, jos et ole vielä ehtinyt etuja käyttämään, niin vielä kerkiää eli samat edut ovat edelleenkin voimassa ja koko vuoden! Ota työkaveri mukaan ja mikäli hän ei vielä ole meidän Jytyn jäsen, niin se on helposti korjattu ja saatte molemmat käyttöönne samat edut. Kaksin aina kaunihimpi!

Meillä olisi tiedotuksesta kiinnostuneelle jäsenelle pientä tehtävää tarjolla. Olette varmaan saaneet sähköpostitse Tanotorvi-julkaisuamme ja nyt olisi "paikka avoinna" kyseisen tiedotteen tekijälle. Aineistoa julkaisuun tuotetaan yhdessä, aineiston koonti tiedotteeksi sekä ulkoasu olisi tiedottajan omaa käsialaa. Tiedotetta on julkaistu noin kerran vuodessa ja pieni kulukorvauskin on luvassa. Ota yhteyttä ja jutellaan tehtävästä lisää.

Onko sinulla murheita työsuhdeasioissa? Muistathan, että meillä on Jytyläisten etuja valvomassa luottamusmiehet, pääluottamusmies sekä muut Jytyn asiantuntijat. 

Hymyillään kun tavataan!


"Jos oppisimme huomaamaan mahdollisuudet 
yhtä nopeasti kuin huomaamme toistemme 
virheet, olisimme pian kaikki onnistujia."


Terveisin Mari Rajala pj